Veranda's

Veranda's

Om uw veranda zowel in de winter gezellig en in de zomer fris te houden, heeft Servio Deco een uniek en betaalbaar systeem ontworpen. Daar elke veranda verschillend is van vorm, wordt steeds een voorstel op maat ontwikkeld rekening houdend met verschillende factoren.

Uitstalramen

Uitstalramen

In een vitrine staan regelmatig producten die niet UV-bestendig zijn. Daarom biedt Servio Deco u een betaalbaar en functioneel opwaarts afrollende zonnewering aan. Door zelf de hoogte in te stellen volgens de stand van de zon, kan uw cliënteel nog steeds uw producten aanschouwen door uw vitrine.

Koepels en lichtstraten

Koepels en lichtstraten

Ideaal om een maximum aan licht binnen te brengen in uw woning zijn koepels en lichtstraten. Spijtig genoeg kunnen deze ook wel eens hinderlijk zijn wat betreft de lichtsterkte en/of opwarming van uw woning. Daarom ontwikkeld Servio Deco op maat gemaakte koepelsystemen die volgens uw wensen open of dicht kunnen worden geschoven. Dit kan zowel manueel als elektrisch worden uitgevoerd.

Tentbekleding

Tentbekleding

Voor elk feestelijk gebeuren of happening kunnen op maat gemaakte tenten of binnenbekleding zorgen voor de perfecte sfeer. Deze worden dan met uiterste zorg en in samenspraak met de klant ontworpen en ontwikkeld.

Windafscherming : Lux-screen

Windafscherming : Lux-screen

De luxscreen is de meest recente ontwikkeling van het ritsrolgordijn. Door de zeer bijzondere confectiewijze van twee gedeeltes screendoek en één gedeelte transparante pvc-strook is deze buitenscreen ideaal geschikt voor de afsluiting van overdekte terrassen en veranda's. Door zijn typische ritsgeleiding kan het scherm bediend worden tot 6 beaufort. Filmpje.