Dé winkel voor raambekleding en binnenhuisinrichting in West-Vlaanderen

Servio Deco is al meer dan veertig jaar dé winkel voor raambekleding en binnenhuisinrichting in de regio West-Vlaanderen. Wij zijn een toonaangevend familiebedrijf op het gebied van raambekleding en zonwering. U kunt bij ons dan ook terecht voor al uw gordijnen, zonwering, shutters, stoffering en garniering. Ons bedrijf, gevestigd te Roeselare, profileert zich als ideale partner voor elke raambekleding en binnenhuisinrichting. Wij werken voor particulieren, binnenhuisarchitecten, decorateurs en bouwpromotoren. U vindt bij ons de ervaring, de materialen en de mensen om uw droominterieur waar te maken.

Geweldige service bij onze winkel voor raambekleding en binnenhuisinrichting in West-Vlaanderen

MBij Servio Deco, dé winkel voor raambekleding en binnenhuisinrichting in West-Vlaanderen, kiest u voor topkwaliteit, een vlekkeloze afwerking, uitmuntende service, een uniek aanbod van stoffen en systemen en een professionele uitvoering van A tot Z. Samen met onze leveranciers zoeken wij voortdurend naar de beste oplossingen voor uw raambekleding. Kom inspiratie opdoen in onze unieke showroom. U vindt er sfeervolle woonideeën en de nieuwste collecties van stoffen en systemen.

 


Unieke ontwerpen laten maken in ons atelier

De specialiteit van onze winkel voor raambekleding en binnenhuisinrichting in West-Vlaanderen bestaat uit het motoriseren en automatiseren van alle types gordijnen en zonweringen. Denk hierbij ook aan het ontwerpen en realiseren van niet-alledaagse uitvoeringen van:

        ·         Gordijnen

        ·         Shutters

        ·         Stoffering

Dankzij ons eigen confectieatelier werken we uw op maat gemaakte gordijnen tot in de puntjes af. Samen met onze hele ploeg staan wij garant voor een perfecte afwerking van A tot Z.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden bij dé winkel voor raambekleding en binnenhuisinrichting in West-Vlaanderen? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Roeselare om alle prachtige producten in het echt te bekijken. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte raamdecoratie!

 

Contactgegevens

Servio Deco bvba
Brugsesteenweg 545
8800 Roeselare

Tel.: +32 (0)51 240 096
Fax.: +32 (0)51 210 492

E-mail: info@serviodeco.be

Neem contact op

Bezoek onze toonzaal